Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
300 vrachtwagens en 600 koeltrailers toegevoegd

AGRO Merchants investeert verder in Noord-Ierland

AGRO Merchants heeft bekend gemaakt dat het verder investeert in haar onderneming in Noord-Ierland. De investeringen zijn met name op transport gericht. Dankzij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens en opleggers telt het wagenpark van het bedrijf nu zo'n 300 vrachtwagens en 600 koeltrailers en opleggers met schuifzeilen. Het bedrijf doet dit om haar groei de komende vijf jaar te ondersteunen. 

"Dankzij deze investeringen kunnen we nog beter beantwoorden aan de eisen van onze klanten," zegt Derek Sawyers, oprichter van Sawyers Transport, dat nu opereert onder de naam AGRO Merchants Lurgan. Derek heeft een essentiĆ«le rol gespeeld binnen het managementteam sinds het bedrijf onderdeel werd van AGRO Merchants. 

Andy Henderson, directeur van AGRO Merchants VK en Ierland: "We willen ons dienstenaanbod in Ierland verbeteren en uitbreiden. Onze nieuwste investeringen helpen AGRO dit doel te realiseren."

"We hebben een sterke aanwezigheid in de regio en we steken veel energie in het ontwikkelen en integreren van onze activiteiten in heel het VK en Ierland (Lurgan, Castleblayney, Lough Egish, Dublin en Whitchurch). We bieden een scala aan diensten aan, waaronder koelopslag, transport, verpakken en een aantal diensten met toegevoegde waarde. We werken nauw samen met klanten om onze oplossingen af te stemmen op hun specifieke behoeften."

AGRO Merchants verwierf recent een nieuwe faciliteit in de Food Central in Dublin, wat een ideale locatie is voor zowel lokale als importproducten. De faciliteit werd in 2018 gebouwd en is geschikt voor zowel koel- als vriesopslag. 

 

Voor meer informatie:
AGRO Merchants Group
Tel: +31 (0) 85 0436430 (Europe)
Tel: +1-888-599-5512 (North America)
Email: info@agromerchants.com 

Publicatiedatum: