Bonduelle introduceert nieuwe verse salades voor fijnproevers

Bonduelle Fresh Americas bracht onlangs de lijn 'Fresh Picked Gourmet Entrée Salads' op de markt. Het bedrijf laat weten dat deze nieuwe lijn kant-en-klare salades geïnspireerd is op culinaire saladerecepten en bereid wordt met uitsluitend premium ingrediënten.

“De uitbreiding van het Bonduelle-assortiment met deze nieuwe Fresh Picked Gourmet Entrée Salads was de perfecte kans voor ons om te laten zien dat we onze bestaande, verse kant-en-klare salades ook nog naar een hoger niveau kunnen tillen om te beantwoorden aan de wensen van consumenten die op zoek zijn naar eens iets anders dan de vertrouwde salades," zegt Priscilla Stanton, vicedirecteur marketing van Bonduelle Fresh Americas. "We wilden onze recepten wat meer cachet geven door premium ingrediënten te gebruiken die je doorgaans niet in kant-en-klare salades aantreft, zoals Spaanse Manzanilla olijven, parmazaanschilfers of croutons van maïsbrood."

 

Alle salades zijn klaar voor gebruik. De toppings en dressings zijn individueel meeverpakt. Het bedrijf legt uit dat de schaalverpakking voorzien is van een Fresh Air Seal, waardoor het product langer houdbaar is zonder toepassing van conserveermiddelen.

De nieuwe Fresh Picked Gourmet Entrée Salads zijn nu verkrijgbaar in het AGF-koelschap van Albertsons, Safeway, Vons en Pavilions aan de westkust van de VS. Het bedrijf is echter van plan om de lijn landelijk uit te rollen. Er is keuze uit vijf varianten: 

● Caesar salade met gegrilde kipreepjes
● Spaanse salade met gerookte ham
● Sonara salade met gekruide, gegrilde kip
● Salade met biefstukreepjes en blauwe kaas
● Salade met appel, walnoot, jonge bladgroenten en quinoa

Voor meer informatie:
www.bonduellefreshpicked.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.