Primaflor introduceert etnische salades

Als strategie om te blijven vernieuwen en het natuurlijke productaanbod met gezonde eigenschappen te vergroten, presenteerde het Spaanse Primaflor etnische salades. Deze salades vallen op door exotische ingrediënten als rode paksoi in de Aziatische variant en knoflook boerenkool in de Afrikaanse variant.

De Aziatische salade, met kiemgroenten van rode paksoi, valt op door haar zoete en heerlijke smaak. Dit zorgt voor een kleurenexplosie dankzij de intense rode kleur. Met de spruiten wordt het een ideale bron van vezels met weinig calorieën  en een verzadigend effect en gemakkelijk te verteren. 

De Afrikaanse salade is ook een mix van kiemgroenten met specifiek het hoofdingrediënt 'knoflook boerenkool' uit Ethiopië met een lichte knoflooksmaak die de salade een unieke smaaksensatie geeft. De salade is rijk aan mineralen en elementen als calcium, ijzer en vitaminen.

Primaflor gebruikt 100% composteerbare oplossingen voor deproducten.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven