abbGrowers breidt verkoopteam uit met Manuel Rosenland en Guus Coppus

De komende maand komt het abbGrowers verkoopteam op volle sterkte door uitbreiding van het team met twee ervaren Sales Managers: Manuel Rosenland en Guus Coppus. Gezien de toegenomen productiecapaciteit is deze uitbreiding volgens het bedrijf hard nodig. AbbGrower is de teler, verpakker en sorteerder van blauwe bessen en is gevestigd in Horst.


Manuel Rosenland (links) en Guus Coppus (Rechts)

Manuel Rosenland is in oktober aan de slag gegaan bij abbGrowers als Sales Manager en is verantwoordelijk voor het gehele Duitstalige gebied in Europa. De Duitse markt, maar ook Oostenrijk en Zwitserland zullen zijn werkgebied in het zachtfruit worden. Manuel heeft ruime ervaring in bedrijfsleiding, business development, teler vermarkting en in- en verkoop. Hij heeft gewerkt met levensmiddelenhandelaren, groothandelsbedrijven en Foodservice-bedrijven. Lange tijd was Manuel werkzaam als bedrijfsleider in het eigen familiebedrijf Rosenland Groep in Duitsland en Spanje en daarna als senior accountmanager bij Best Fresh Group.

Guus Coppus begint half november en hij is met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk een toevoeging aan het verkoopteam. Hierdoor zal volgens abbGrowers de verkoop van het sorteren en verpakken van blauwe bessen over de gehele linie een boost krijgen.
Guus is 40 jaar werkzaam in de groenten- en fruitbranche in vers, diepvries, conserven en convenience. Dit bij de firma’s JECO, HOLCO, Lutèce en recentelijk bij Greenyard Prepared Nederland en België. Hij heeft de groei meegemaakt van een bedrijf: van kleine speler tot internationaal wereldconcern. AbbGrowers wordt gezien als een ambitieus bedrijf en de ervaring en het netwerk van Guus komen dan ook goed van pas.

De overstap naar abbGrowers is een nieuwe fase in de carrière van Guus: van het superfood champignons naar het “nieuwe“ superfood blauwe bessen. De abbGrowers-vestiging in Horst en Guus zijn geen onbekenden van elkaar, want de vestiging was voorheen de Lutèce champignonfabriek, door abbGrowers in 2019 aangekocht. “Ik wil alles en iedereen goed leren kennen bij abbGrowers en meemaken hoe dit superfood blauwe bessen in de verpakkingen komt", vertelt Guus enthousiast. "Het is nog wachten op mijn werkschoenen, dan ga ik de productie in om te leren en ervaren hoe abbGrowers de blauwe bessen sorteert en verpakt voor de retail, foodservice en B2B klanten in Europa en daarbuiten."

Voor meer informatie:
Jeannette Westdorp
abbGrowers
T: 077-2300001   
E: info@abbgrowers.com 


 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven