Fotoreportage Holland Receptie PMA 2019: Thumbs up for the Netherlands

Tholen – Na dag één van de PMA Fresh Summit in Anaheim, Californië was het vrijdagavond 19 oktober tijd voor een inmiddels traditionele Nederlandstalige borrel. Op uitnodiging van het Nederlandse Consultaat en het ministerie van Buitenlandse Zaken was een tachtigtal dorstige mannen en vrouwen vanuit het Convention Center naar een zaaltje in het Hilton Hotel gekomen om na te praten onder het genot van een drankje.

Bekijk hier de fotoreportage.

Nadat her en der al ‘proost’ had geklonken en de borrel op gang was gekomen, grepen Vincent Storimans van het Consulaat, Erik Plaisier als Agricultural Counselor namens Nederland in Mexico en Mariska Dreschler van GreenTech kort het woord.

Uiteraard werd iedereen bedankt voor zijn of haar komst, waarna ook aan de succesvolle tijden voor de Nederlandse glastuinbouwsector werd gerefereerd. In Noord-Amerika hebben Nederlandse of Nederlandstalige bedrijven want ook in België doet men goed mee, stevig voet aan de grond gekregen. Geen project gaat van start zonder dat er Nederlandstalige toeleveranciers bij betrokken zijn, terwijl ook Nederlandstalige telers glastuinbouwbedrijven in Amerika of Canada (mede) runnen. Telers met wie het voor iedereen op de borrel leuk is om weer eens bij te praten.

Bekijk hier de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven