Inspiratonal voor AGF-speciaalzaken

De groentenspecialist heeft de toekomst: vega(n)

Tholen - Bijna alle AGF-speciaalzaken hebben tegenwoordig een maaltijdassortiment. Een bewerkelijke en tijdrovende activiteit waar marge mee te behalen is. Hoe pak je dat handig aan? Een antwoord vind je op Inspirational, een nieuw event speciaal geënt op de AGF-speciaalzaak. 

Thema’s tijdens Inspirational zijn: 
• Restverwerking: no waste, more taste
• De groentespecialist heeft de toekomst: vega(n)
• Van basiscomponenten naar maaltijdbereiding: Wat kun je bijvoorbeeld allemaal doen met zoiets eenvoudigs als een bloemkool
• Eenvoud en tijdsbesparing

"Onze goede vriend Rational zet dan de deuren open voor de AGF-branche. De Inspirational is al eerder georganiseerd met andere branches, maar nog niet eerder voor de AGF. Een uniek evenement vol innovaties, smaken, inspiratie, beleving en leermomenten", vertelt Mark Heemskerk, directeur van ADN. "Volgende week op 29 oktober is het zover. Alle voorbereidingen zijn gedaan, het programma staat en de indelingen zijn gemaakt. We hebben alles gereed om er een fantastische dag met elkaar van te maken."

Wat te verwachten
Vanaf 16.00 uur ’s middags tot ’s avonds 21.00 uur zijn er doorlopend verschillende live demo’s. Deze worden verzorgd door de professionele koks van Rational. Hier worden de nieuwste technieken getoond en producten bereid die één op één zijn over te nemen in de winkels. Geen haute cuisine, maar praktisch toepasbaar in de winkel.

Tussen de live demo’s door is er - in de ruime hal van Rational - een netwerkmarkt waar de Vrienden van ADN zich presenteren, waar je kunt netwerken en met je collega’s kunt klankborden. Vanzelfsprekend is ADN hier aanwezig.

Aanmelden
ADN wil graag van tevoren weten met hoeveel personen ze rekening mogen houden, zodat niemand iets te kort komt deze dag. Daarom vragen ze je online aan te melden. Natuurlijk kun je ook één of meerdere medewerkers meenemen, graag zelfs!
Aanmelden kan via www.agfdetailhandel.nl/ inspirational   

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven