Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met ElastiTag lokale asperges promoten

"In dit project zijn we begonnen met het vernieuwen van de traditionele verpakking om de consument te informeren over  het bedrijf, de asperges,  voedingswaarden en gezondheidsvoordelen tot kookmethoden. Om te innoveren hebben we vervolgens besloten om dit te integreren met het ElastiTag label, dat de consument nog iets biedt: exclusieve recepten, eenvoudig te maken en voorgesteld door enkele belangrijkste chefs uit de omgeving", zegt Gianmichele Caligiuri, directeur van Torre di Mezzo O.P.

"Het ElastiTag label is bedrukt in 9 versies. Hierdoor konden we goed netwerken met gevestigde ondernemers, waardoor relaties werden versterkt. Het elastische label gaf het product ook een grotere aantrekkingskracht, integreerde goed met de traditionele verpakking en bood een aangenaam totaalbeeld, ideaal voor het verbeteren van ons merk", zegt Caligiuri.

Torre di Mezzo is een groenten- en fruitbedrijf opgericht in 1952, dat zich op de nationale en internationale markt richt met: perziken, nectarines, abrikozen, pruimen, clementines, sinaasappels, asperges. Hiervoor heeft het de kwaliteitscertificeringen BRC, IFS en GlobalGAP-Module GRASP.

Het ElastiTag label wordt in Italiƫ gedistribueerd door Carby Label.

Voor meer informatie: 
Carby Label S.r.l.
S.S. 100 km 18 - Il Baricentro - Lotto 2 Mod. 3
70010 Casamassima (BA)
Tel.: 080 6977198
Email: info@carbylabel.it
Web: www.carbylabel.it 

Publicatiedatum: