BelOrta viert International Apple Day met een appeltje voor onderweg

Maandag 21 oktober staat wereldwijd in het teken van de International Apple Day. Reeds sinds 1990 word deze mondiale appel-hoogdag gevierd met verschillende appelgerelateerde evenementen en wedstrijden over de hele wereld. Dit jaar mengt ook BelOrta zich in de festiviteiten en laten we graag iedereen meevieren.

Een appeltje voor onderweg
Onder de noemer “een appeltje voor onderweg” verrassen we pendelaars en automobilisten over heel België met een heerlijk lekker én voedzaam appeltje van eigen bodem. Dé ideale vitamineboost om de ochtendrush door te komen. Een unieke, in het oog springende actie waarmee we de Belgische consument een verbazend plezante ochtend bezorgen.

Een gezonde traktatie voor reizigers over heel België
Zowel pendelaars als automobilisten worden vandaag verrast met een verrukkelijke traktatie. Het BelOrta promoteam is aanwezig in de stations van Antwerpen-Centraal, Gent Sint-Pieters en Ottignies en op enkele van de drukste verkeersknooppunten van het Belgisch verkeer (in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel). Snak je ook naar een gezond tussendoortje? Passeer dan zeker tijdens de ochtendspits van 06u00 tot 09u00 en/of de avondspits van 16u30 tot 19u30.

Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta 
+32(0)15 565 272
+32(0)478 31 71 84
glenn.sebregts@belorta.be  
www.belorta.be 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.