Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lijndiensten North Sea Port online te raadplegen

North Sea Port biedt als multimodale diepzeehaven tientallen lijndiensten aan naar havens in Europa of elders in de wereld. Deze lijndiensten zijn vanaf nu online te raadplegen. De haven biedt multimodale transportoplossingen via vier types lijndiensten: deepsea, shortsea, via binnenvaart en per spoor. Breakbulk, containers, stukgoed, projectlading, gekoeld vervoer, ro/ro en trailers worden zo via regelmatige verbindingen (sommige dagelijks) getransporteerd.

De nieuwe Liner Services tool van North Sea Port biedt zicht op de uitgebreide intermodale verbindingen naar het Europese achterland vanuit de terminals in North Sea Port en van de betrokken rederijen en bedrijven.

Multimodale haven
North Sea Port is een logistiek knooppunt, centraal in Europa. Door haar ligging in West-Europa en haar infrastructuur - op kruispunt van de Europese vervoersmogelijkheden - is het een multimodale haven. North Sea Port ligt als diepzeehaven in de Hamburg - Le Havre Range, in het midden van West-Europa en langs de grote North Sea - Mediterranean en Rhine - Alpine corridors.

Bron: North Sea Port

Publicatiedatum: