Koppert Cress organiseerde een DNA diner

EPCAS chefs krijgen de smaak van het Westland

Maandag 14 oktober bezochten leden van de EPCAS Chefs assembly Rotterdam en het Westland, waar ze o.a. te gast waren bij Koppert Cress. Onderdeel van het bezoek was een DNA diner, dat in samenwerking was met Omnigen en werd samengesteld op basis van een DNA onderzoek. Hierbij was de samenstelling van het menu een weerspiegeling van de persoonlijke behoefte aan voedingstoffen van de gast. Als afsluiting van het diner bereidden de chefs uit heel Europa hun eigen versie van een dessert in 'Mother Earth concept', een smaakvolle en duurzame wijze van gerechtopbouw.


Het DNA diner

Het DNA diner is een initiatief van Vers+ en Koppert Cress en geeft een vooruitblik op individu gerichte voedingsadviezen. De combinatie van persoonlijke DNA-analyse en de eigenschappen van voedingsmiddelen biedt de mogelijkheid tot een optimale samenstelling van gerechten, waarbij het lichaam de voeding krijgt die het nodig heeft.

EPCAS is een organisatie van Europese cateraars en hun chefs die jaarlijks een bijeenkomst organiseert, waarbij de leden culinaire inspiratie kunnen opdoen en kennis delen met hun vakgenoten.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31 (0)174 242819
www.koppertcress.com 
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven