ZON-directeur Michiel van Ginkel wordt commissaris van Voergroep Zuid

Tijdens een recente algemene vergadering van aandeelhouders van Topholding Voergroep Zuid is Michiel van Ginkel benoemd als lid van de raad van commissarissen. Van Ginkel is algemeen directeur van ZON Holding, de afzetorganisatie van de Koninklijke Coöperatieve Telersvereniging Zuidoost-Nederland in Venlo. Deze coöperatie verkoopt de groenten en fruit van de aangesloten leden via de veilingklok, bemiddeling en accountverkoop. In het verleden heeft hij in diverse functies gewerkt bij onder andere bij HAK, Heinz en the Greenery. Daarnaast is hij actief als voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs en van de Dutch Produce.

Voergroep Zuid is een coöperatie in het zuiden van het land. De kernactiviteit is de productie en verkoop van mengvoer en voergrondstoffen voor varkens, pluimvee, rundvee en geiten. Ook is Voergroep Zuid actief op het gebied van financiële dienstverlening en retail in de regio Zuid-Nederland. Met gemiddeld 400 medewerkers realiseerde Voergroep Zuid in 2018 een omzet van 213 miljoen euro.

Bron: Voergroep Zuid
Foto: Tuinbouw Ondernemersprijs
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.