"Prijzen zullen tot eind oktober geleidelijk dalen"

Spaans citrus- en kakiseizoen komt geleidelijk op gang

Het aanbod aan Spaans citrus en Spaanse kaki's groeit nu in snel tempo. Ongeveer een week geleden arriveerden de eerste kaki's uit Spaanse teelt op de groothandelsmarkt in Bremen en het eerste citrus komt nu eveneens binnen. "Het seizoen start zoals gebruikelijk met hoge prijzen. Tot aan het einde van de maand zullen de prijzen van beide producten geleidelijk dalen", verwachten Britta Sonnwald en Berd Saupe, van Schliecker Fruchthandel op de groothandelsmarkt in Bremen.


Schliecker presenteert de eerste kaki's van het seizoen.

De eerste clementines kwamen reeds ongeveer een maand geleden in Bremen binnen. "Er is al belangstelling voor onder onze klanten. Dit zal nog wat aantrekken zodra de eerste Clemenules van Tobine binnenkort verkrijgbaar zijn", aldus de handelaar Bij de sinaasappelen komt het aanbod momenteel nog vooral uit Zuid-Afrika. Citroenen komen daarentegen reeds overwegend uit Spanje. "Tegen het einde van de maand verwachten we de eerste Spaanse sinaasappelen op onze stand aan te kunnen bieden."


Kaki's uit Spanje

Familiebedrijf uit het Alte Land
Schliecker Fruchthandel is een klassiek groothandelsbedrijf met de hoofdvestiging in Jork in het hart van appelbolwerk het Alte Land. Ook op de groothandelsstand wordt een breed spectrum aan lokale  hardfruitsoorten aangeboden, zoals de appelrassen Elstar, Holsteiner Cox, Wellant, Delbarestival en Grafensteiner. De belangrijkste clientèle op de groothandelsmarkt in Bremen bestaat uit weekmarkthandelaren en gespecialiseerde retailers.


Verse clementines uit Spanje: binnenkort zullen de prijzen dalen. 

Voor meer informatie:
Schliecker GmbH u. Co. Fruchthandels KG
Osterjork 30
21635 Jork
Tel: 04162-7512
Fax: 04162-5514
info@schliecker-fruchthandel.de 
www.schliecker-fruchthandel.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.