Flatskin®verpakking in de schijnwerpers

Ultrapak toont innovatieve verpakkingstechnieken op Empack

Ultrapak, de exclusieve distributeur van SEALPAC, zal op Empack in Mechelen op 23 en 24 oktober diverse innovatieve verpakkingstechnieken tonen. SEALPAC is fabrikant van trayseal- en dieptrekmachines. Het bedrijf Ultrapak zal te vinden zijn op stand C010.  

SEALPAC A-serie traysealmachine
De Sealpac A-serie is een flexibele traysealmachine die verschillende verpakkingen met een hoge output kan verwerken. Het innovatieve Smartcord invoersysteem is servogestuurd, waarbij automatisch verschillende schalen kunnen worden geformeerd voor het sealstation. Het servo hef- en grijpersysteem beperkt het luchtverbruik.

Op de SEALPAC A-serie traysealmachines kunnen verschillende verpakkingsconcepten geproduceerd worden, waaronder Seal only, MAP (vacuüm/gas), Flatskin, Skin en Skin Xplus, Tenderpac, Mirabella, Easylid en Perfolid. Daarnaast kunnen alle sealbare laminaat- en mono-materialen, karton en aluminium verpakkingen verwerkt worden. De SEALPAC A-serie is gericht op flexibiliteit, innovatie en kwaliteit.


SEALPAC A-serie trayseal verpakkingslijn; op de beurs voor Flatskin

SEALPAC PRO serie dieptrekmachine
De Sealpac Pro serie biedt dieptrekverpakkingen op een klein oppervlakte. Vacuüm- of MAP-verpakkingen kunnen automatisch geproduceerd worden met de Pro. De machines kunnen daarnaast zowel flexibele folie als hardfolie verpakken en zijn daarmee geschikt voor food en non-food.

De goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze serie geschikt voor kleine- en middelgrote bedrijven die kwaliteit vooropstellen. De Sealpac PRO-serie bevat drie verschillende modellen. Op de beurs zal de PRO-14 dieptrekverpakkingsmachine getoond worden.

Controle- en inspectiesystemen
Daarnaast zal het bedrijf informatie bieden over de nieuwste metaaldetectie (Pulsotronic) en X-Ray (Sapphire) systemen voor automatische controle van ongewenste deeltjes in verpakkingen. Voor de combinatie van metaaldetectie en checkweger levert Pulsotronic de nieuwe compacte CW3 met automatisch uitwerpsysteem.

Innovatieve verpakkingen
De verpakking Easylid heeft de International Foodtec Award gewonnen. Het ontwerp is bekroond voor het innovatieve seal- en dekselsysteem in één, dat zorgt voor een passende seal en deksel op een schaal. Perfolid is een speciale variant van Easylid en geschikt voor het verlengen van de houdbaarheid van groente en fruit. De variant is voorzien van een laserperforatie en een deksel. Naast deze verpakkingen zal Ultrapak op de stand zelf nog verschillende andere innovatieve verpakkingsconcepten tonen. 

Voor meer informatie:
Ultrapak
info@ultrapak.nl  
www.ultrapak.nl
Te bezoeken tijdens Empack Mechelen op 23 & 24 oktober op stand C010 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.