In januari arriveren eerste bananen uit Ecuador

Eerste 42 'AGF-helden' kiezen BeFrank

"Met heel veel trots kijken wij van BeFrank bananas terug op deze week. We hebben drie enerverende avonden gehad bij drie verschillenden grossiers, namelijk Gebr. van Aarle, Willem Dijk en Postuma. Onze missie delen en deze omzetten naar concrete stappen met de groente- en fruitspecialisten in Nederland is niet alleen spannend maar geeft vooral heel veel energie", vertelt Franklin Ginus.


Bij Postuma AGF

"BeFrank is een uniek concept, 100% duurzaam voor mens en milieu. Compromisloos en volledig transparant. Of zoals wij het zeggen: ”tell it like it is! Het is voor ons heel erg belangrijk dat onze missie wordt gevoeld en wordt beleefd. Waarbij de AGF-specialisten zelf het gevoel hebben dat ze het verschil kunnen maken. BeFrank heeft haar missie gedeeld en is in staat geweest heel veel nieuwe helden te verzamelen. Niet omdat het moet maar puur omdat de helden ook hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld", aldus Franklin.


Bij Gebr. van Aarle en Willem Dijk AGF

Voor 2 cent meer per kilo is iedereen verzekerd
"Eigen onderzoek wijst uit dat ongeveer de helft van alle medewerkers niet sociaal verzekerd is. Zelfs wanneer dit wettelijk wel moet. De reden? Pure armoede. De impact op een hele gemeenschap laat zich raden. Wanneer meer helden zich aansluiten bij BeFrank bananas dan zijn wij samen echt tot heel veel in staat. Daarom sluiten we ook niet uit maar in. Hoe mooi zou het zijn wanneer de gehele keten een eerlijke boterham kan verdienen? Wanneer wij samen in staat zijn serieuze uitdagingen zoals plastic, waterverbruik, leefbare inkomens, sociale verzekeringen, landverbruik en overwerk aan te pakken om er zo voor zorg te dragen dat iedereen blij wordt bij het eten van een banaan", vertelt Franklin, enthousiast. "Alles is mogelijk en wij zijn in staat om het verschil te maken door vooral over te gaan in actie. Praten doen wij al lang genoeg."


Franklin Ginus en zijn compagnon Randy van Dinter

"Begin 2020 beginnen we met de test. In januari komen onze eerste bananen uit Ecuador aan. Spannend, want dan gaat het pas echt beginnen", aldus Franklin. Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de BeFrank bananenrevolutie testwinkels en zo het verschil maken zoals vele groente- en fruitspecialisten die het op dit moment samen doen met Gebrs van Aarle, Willem Dijk AGF en Postuma AGF.

https://befrank.world/ook-befrank-verkopen/ 

Voor meer informatie:
Franklin Ginus
BeFrank
franklin@befrank.world    
www.befrank.world 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.