Eerste Conference-peren van Jaguar in Shanghai gearriveerd

Tholen - Het seizoen van de Hollandse en Belgische Conference-peren is in volle gang. Leopard Fruit Trading, dochterbedrijf van Jaguar the fresh company, importeert Nederlandse peren voor de Chinese markt. De eerste zending arriveerde dinsdag 8 oktober op de groothandelsmarkt van Shanghai Huizhan. Volgens Manager Sylvia was de bedoeling om de eerste container op 1 oktober al te laten arriveren, maar was de eerste vracht vertraagd. "Ondanks de vertraging zijn we erg blij met de eerste binnenkomst en de reacties van de klanten."
De vraag naar Conference-peren groeit in China jaarlijks. Hoe veel de volumes dit jaar zullen toenemen, is niet duidelijk. Volgens Randy Dijksman van Jaguar zijn er kleine verschillen in de schil ten opzichte van andere jaren. "We zijn daarom terughoudend om grote volumes te sturen, zonder de reacties van onze klanten af te wachten. De houdbaarheid en smaak van de peren ziet er echter excellent uit, dus ik heb er een goede hoop op dat het uiteindelijk een succesvol seizoen wordt."

Leopard Fruit Trading verkoopt naast Shanghai haar peren in Beijing, Shenyang en Liny. "Vanwege de Chinese feestdagen verloopt de verkoop nog rustig, maar ons merk Jaguar is inmiddels aardig bekend op de Chinese markt. De afgelopen jaren vragen steeds meer mensen om Jaguar-peren. We zijn dan ook een van de grootste leveranciers van deze peer in China", aldus Sylvia.

"De lokale Chinese teelt verschilt dit jaar wel van andere jaren. Vorig jaar was het lokale aanbod erg laag, maar dit jaar is er een mega-oogst. Dat kan de markt voor importperen ook beïnvloeden. Daarom wachten we nu eerst de feedback van onze klanten af en kijken op de eerste aankomst en bekijken we dan welke kansen er liggen in andere markten.", besluit Sylvia.

Voor meer informatie:
Randy Dijksman
Jaguar, the Fresh Company
Tel. +31 (0)180 750 542
Fax. +31 (0)180 750 510
randy.dijksman@jaguartfc.nl 
www.jaguarthefreshcompany.com 

Sylvia
Leopard Fruit Trading (Shanghai) Co., Ltd.
Tel. +86 21 3479 9266
info@leopardfruit.cn     


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven