In de periode van 10-17 november

Zimbabwaanse telers bezoeken Nederland

Een drietal telers uit Zimbabwe, welke onder toezicht staan van PUM experts, bezoeken in de periode van 10-17 november voor het eerst Nederland. Deze zogenaamde Best Model Farms (BMF) worden door een team van Nederlandse experts gedurende een aantal jaren geholpen om hun productkwaliteit te optimaliseren en transittijden naar de EU markt te optimaliseren. Het doel van het bezoek van de BMF is om in contact te komen met potentiële afnemers. Daarnaast hopen ze ook Nederlandse leveranciers van zaai- en pootgoed en landbouwbenodigdheden te bezoeken. De drie teeltbedrijven exporteren al en zijn elk in het bezit van de benodigde certificatie (waaronder Global Gap, SMETA, BRC en LEAF). De BMF produceren momenteel peulen (mangetout, sugar snaps) en blauwe bessen voor de exportmarkt. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor mais, avocado, citroenen, steenfruit, protea’s en diverse snijbloemen.

Wie in contact wilt komen met de eigenaren van de BMF tijdens hun bezoek aan Nederland, kan Carel van Oosterzee (PUM) berichten. 

Voor meer informatie:
Carel van Oosterzee 
PUM
T: 0653194609 
E: carel.van.oosterzee@pum.nl   
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.