Workshop in het teken van leiderschapsstijlen

GroentenFruit Huis organiseert Young Business Club

Donderdagmiddag 7 november organiseert GroentenFruit Huis de Young Business Club. Jonge managers die werkzaam zijn bij leden van GroentenFruit Huis zijn welkom om zich te laten inspireren tijdens de workshop 'Inzicht in diverse leiderschapsstijlen'. Hier kunnen ze meer leren over de verschillende mogelijkheden van leiding geven, welke keuzes ze maken en wat het effect daarvan op anderen is.

Wat is de rol van een jonge manager?
Manager vs. Leidinggevende, welke ‘rol’ wordt er vervuld? Hoe sta je als jonge manager er zelf in? Zijn jonge managers zich bewust van hun houding en gedrag? En wat is het effect op anderen? Welke leiderschapsstijlen zijn er en welke stijl wordt gevraagd binnen de context waarin er wordt werkt? Tijdens de workshop worden diverse perspectieven behandeld om vanuit daar stappen te maken als mens (leidinggevende) en wijze van omgang in de processen (manager).

Aan bod komen onder andere:

  • Hoe werkt het brein?
  • Hoe kan de 5G methodiek ondersteuning bieden?
  • Keuzes maken en besluitvorming (B.O.B. model)
  • Het V.O.C.A. perspectief
  • 'Transformationeel leiderschap’

De workshop wordt verzorgd door ‘ad Mutare’.

Het programma start om 12.30 uur en eindigt met een file-ontwijkend diner waarbij deelnemers de gelegenheid hebben om ervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. Rond 19.00 uur wordt het programma (inclusief diner) beëindigd. 

Aanmelden
De Young Business Club wordt georganiseerd voor managers (t/m 40 jaar) die werkzaam zijn bij leden van GroentenFruit Huis. Deelname aan de Young Business Club is gratis, maar niet vrijblijvend. In verband met de kosten die gemaakt worden, wordt er na aanmelding gerekend op aanwezigheid. Afmelden kan tot een week van tevoren. Mocht iemand er binnen een week achter komen dat diegene niet aanwezig kan zijn, dan wordt het op prijs gesteld als er een vervangende deelnemer wordt gevonden.

Aanmelden kan via het ledenportaal van GroentenFruit Huis of door een e-mail te sturen naar vanvliet@groentenfruithuis.nl.

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
T: +31 (0)79 368 11 00
info@groentenfruithuis.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.