Griekse exporteur verwacht meer kiwi's te exporteren

Het kiwiseizoen is nog niet begonnen in Griekenland maar één exporteur rekent alvast op een goed seizoen. Na haar koelcapaciteit te hebben uitgebreid zal dit Griekse bedrijf de export dit seizoen naar 5.000 ton uit kunnen breiden

"We hebben hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen," begint Christos Mitrosilis, directeur van Mitrosilis. "We denken ons merk te kunnen afzetten op markten in Azië, Noord- en Zuid-Amerika en uiteraard ook bij retailketens in Europa. We investeren voortdurend in nieuwe faciliteiten, training en nieuwe technologieën om te kunnen blijven beantwoorden aan de behoeften van zowel onze klanten als consumenten."

De Griekse exporteur heeft onlangs zijn koelfaciliteiten uitgebreid om de kiwi-export op te kunnen schalen. "We verwachten meer kiwi's te exporteren van vorig seizoen, zo'n 5.000 ton in totaal. Om nog verder te kunnen groeien, nemen we deel aan de vakbeurs Fruit Attraction in Madrid, die plaatsvindt van 22 tot 24 oktober. We nodigen iedereen van harte uit een bezoek aan onze stand te brengen en te ontdekken hoe serieus wij te werk gaan. We doen niet aan compromissen. Onze klanten krijgen waar zij om vragen. We kijken uit naar deze vakbeurs, die altijd weer een goede gelegenheid is om bestaande en nieuwe klanten te ontmoeten," zegt Mitrosilis tot slot. 

Mitrosilis is aanwezig op de vakbeurs Fruit Attraction in Madrid, hal 10, stand D06, booth 21.

Voor meer informatie:
Nikos Katsaloulis
Mitrosilis
Tel: +30 2752045000
Mob: +30 6947775533
Email: nikos.katsaloulis@mitrosilis.gr
www.mitrosilis.gr 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven