Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ease2pay en Rabo Wallet introduceren nieuwe dienst

Tankbeurt direct zelf afrekenen op de telefoon

Ease2pay introduceert in samenwerking met de Rabo Wallet de nieuwe dienst ‘Tanken’, waarmee klanten niet langer in de rij voor de kassa hoeven te wachten, maar zelf kunnen afrekenen op de telefoon. De dienst wordt allereerst uitgerold bij Nederlandse tankstations. Op dit moment zijn er al een tiental merken in de app beschikbaar en de gesprekken over meer stations lopen nog.

Niet meer in de rij
De app is vanaf medio oktober beschikbaar voor Android en Apple telefoons. Naast tanken, kunnen gebruikers er ook parkeren mee afrekenen en klantenkaarten bewaren. Gijs van Lookeren Campagne, directeur van Easy2pay, is enthousiast: "Rabo Wallet gaat hiermee een stap verder dan Apple Pay. Het is niet meer nodig om binnen in de rij voor de pinterminal te staan totdat je je telefoon ertegenaan mag houden. Gebruikers kunnen gewoon vanachter het stuur de pomp vrijgeven en de betaling wordt veilig afgehandeld.”

Bron: Easy2pay

Publicatiedatum: