Huis Vanassche krijgt voor jubileum Lego-versie van het bedrijf

Tholen - Groot- en kleinhandel Huis Vanassche heeft er in de winkel een blikvanger bij. Tussen de sla, bananen en de appelen staat momenteel een Lego-schaalmodel van het bedrijf. 


Rik en Goedele

Volgens zaakvoerder Rik Vandenabeele is het een cadeautje van het bedrijf aan het bedrijf voor het 65-jarig jubileum van Huis Vanassche. "Vorig jaar was ik met mijn familie op bezoek in het Lego-museum in Praag toen ik het idee kreeg om een mininatuurversie van het bedrijf te maken."

Rik contacteerde zijn oude schoolmakker Giovanni Seynhaeve die al een geruime tijd bezig was met dergelijke producten. Hoewel Huis Vanassche vorig zijn zijn jubileum vierde, is het Lego-bouwerk dit jaar pas af. "Er zit heel wat voorbereiding in zo'n opdracht en ik moest ook creatief zijn. De kroppen sla zijn in werkelijkheid groene kapsels", vertelt Giovanni aan HLN

Het bouwwerk is anderhalf bij twee meter en klanten kunnen het tijdens openingsuren bekijken. De komende twee maanden blijft de mininatuurversie in de winkel staat en daarna zal het verhuizen naar de vergaderzaal van het bedrijf. 


Ook aan de productieruimte is gedacht

Voor meer informatie:
Rik Vandenabeele
Huis Vanassche
Lodewijk de Raetlaan 3
8870 Izegem
+32(0)51 30 17 53
info@huisvanassche.be
www.huisvanassche.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.