Keelings Knowledge:

"Goede ERP-software werkt duurzaamheid in de hand"

Het toepassen van duurzaamheid is actueler dan ooit. Zo ook bij Keelings Knowledge, waar ‘duurzaam ondernemen’ hoog op de agenda staat: "We voelen ons maatschappelijk betrokken en verantwoordelijk bij de uitvoering van onze kerntaak: de ontwikkeling van een software totaaloplossing voor foodservice, importeurs, exporteurs, groothandelaren en productiebedrijven in de vers branche."

"Het gebruik van goede ERP-software werkt duurzaamheid in de hand. De inzet van software is er met name op gericht om bedrijven efficiënter te laten werken. De positieve gevolgen hiervan zijn kortere productietijden, minder voorraden, minder afval, minder energieverspilling, verbeterde logistieke afhandeling, snellere dataverwerking en minder handmatige handelingen. Naast kostenbesparingen zal dit dus ook leiden tot minder belasting van het milieu."

Een van de laatste innovaties binnen de Keelings Business Solution productsuite is de ‘Sales App’. "Deze intelligente en gebruiksvriendelijke App is geschikt voor verkoopteams, chauffeurs of klanten en draagt bij aan digitale efficiency. Het geeft een moderne besparing op allerlei gebieden: eenvoudige configuratie en integratie met bestaande systemen, communicatie van consistente berichten, voorraad nauwkeurigheid, snelle responstijden, robuuste mobiliteit en er is geen papier meer nodig."

Voor AGF-bedrijven die rekening houden met het milieu en duurzaam ondernemen, is de Sales App zeker interessant. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren door Keelings Knowledge.

Voor meer informatie:
Rick Rebergen
Keelings Knowledge
T: +31 6 14955005 
Rick_Rebergen@KeelingsKnowledge.com
www.keelingsknowledge.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven