Medard Scholten, Blauvelt Tuinbouwvertalingen:

"We zitten midden in de sector"

Blauvelt Tuinbouwvertalingen wil de collectieve zaak van de land- en tuinbouwsector ondersteunen door 10% korting op vertalingen te geven als klanten lid zijn van een geselecteerde belangenorganisatie

"We zijn is niet het grootste vertaalbureau van Nederland, maar wel als het op de groene sector aankomt. Binnen de land- en tuinbouw zijn we op vertaalgebied de marktleider en zitten we midden in de sector. Als deze floreert, dan vertaalt zich dat een op een door in ons orderboek. In die zin is deze collectiviteitskorting dus ook een beetje eigenbelang", licht Medard Scholten van Tuinbouwvertalingen toe.

"We zagen het onlangs op het Malieveld. Lobby en belangenbehartiging zijn geen loze woorden meer als er gestreden moet worden om schaarse ruimte. En dan staan boeren en tuinders vaak al met 1-0 achter, voordat het gevecht is begonnen. Politiek gaat immers om het winnen van stemmen en dus om aantallen." 

Medard vervolgt: "Neem de stikstofdiscussie als voorbeeld. Er zijn in Nederland 180.000 bouwbedrijven. Vergelijk dat maar eens met de nog geen 7.000 bedrijven in de tuinbouw, die bovendien nog eens verdeeld zijn over glastuinders en vollegrondstelers. Juist de belangenorganisaties moeten duidelijk maken dat het deze kleine (bescheiden) groep professionals van wezenlijk belang is voor de bv Nederland."

Overigens is prijs niet de hoofdreden om voor Tuinvertalingen te kiezen. "Wij hebben gespecialiseerde vertalers die thuis zijn in de agribusiness. Zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal, maar net zo belangrijk is dat zij alles weten van de land- en tuinbouw. Door opleiding of ervaring kennen zij alle kneepjes van ons specifieke vakjargon."

"Al onze klanten hechten waarde aan hoogkwalitatieve producten, van groente en fruit tot sierteelt, van teler tot pompinstallaties, oogstmachines en turnkey-kassen aan toe. In het verlengde hiervan stellen ze ook hoge eisen aan de kwaliteit van de communicatie. Wij delen deze opvatting en willen zo ons steentje bijdragen aan de internationale positie van de keten", concludeert Medard.

Voor meer informatie:
Medard Scholten
Blauvelt Tuinbouwvertalingen
Zuidwal 24A
2512 XS Den Haag
T: +31(0)70 – 356 98 04
+31(0)6 – 450 87 492 
www.tuinbouwvertalingen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven