Nieuwe Kanzi-appeloogst muzikaal ingeluid

Nieuwe Kanzi appeloogst wordt in Nederland muzikaal ingeluid met zonovergoten Surinaamse pop-comeback ‘Vijf minuten vakantie’ van de Holiday Boys feat. Edgar Burgos & Dolf Tevreden.

Het begin van de herfst – en de aftrap van het oogstseizoen van de appel – viert appelmerk Kanzi door een eigen single uit te brengen met oudgedienden Edgar 'Wasmasjien' Burgos, voorman van Trafassi, Dolf Tevreden van de Dutch Rhythm Steel & Show Band en de Holiday Boys. Voor het nieuwe Kanzi seizoen komt het tropische feestgeluid en de herkenbare Caribische steeldrum-sound samen in ‘Vijf Minuten Vakantie’. Een zoetfrisse smaakvolle-track (met videoclip!) die je direct het vakantiegevoel geven!

Seduce Life, Take Five
De nieuwe Kanzi campagne Seduce Life, Take Five gaat van start. De muzikale campagne staat in het teken van tijd voor jezelf nemen. Relax en ontspan, stap even uit je drukke leven en geniet van vijf minuten om vervolgens vol opgeladen weer door te gaan. De zonovergoten single ‘Vijf Minuten Vakantie’ die op de radio te horen zal zijn, heeft ook een vijf minuten durende YouTube-clip gekregen. Maandag 7 oktober vindt de kick-off van de campagne plaats in de Amsterdamse metro. De steeldrum-sound en frisse Kanzi appels gaan het leven van forensen een vrolijke wending geven met een ‘zoetsappige’ vaKanzi van vijf minuten.

De single ‘Vijf Minuten Vakantie’
Edgar Burgos bewees al eerder dat ongebruikelijke onderwerpen garant kunnen staan voor liedjes die je maar niet uit je hoofd krijgt. Was het eerder ‘kleine wasjes, grote wasjes…’ waarin de wasmasjien de hoofdrol kreeg, staat nu de Kanzi appel centraal.

De zonovergoten single is in twee versies gemaakt: in een typische vrolijke steeldrum variant én – voor de jongere generatie, die minder bekend is met de muziek van de oudgedienden - als remix in samenwerking met alleskunner Deejay Abstract & rapper Digitzz. Met wederom een videoclip van vijf minuten!

Bekijk de clips hieronder: Luister hier het nummer op Spotify.Luister hier de Spotify remix.

Burgos: “Ik vind dat we in onze drukke maatschappij allemaal wel wat meer rust kunnen gebruiken. Er is zoveel stress ook al onder jongeren. Eet je een Kanzi appel heb je even vijf minuten voor jezelf! Benut je tijd goed! Het is vijf minuten om weg te dromen, te ontspannen, vrolijk te worden en het vakantiegevoel te krijgen. Als je écht je best doet en de tijd neemt, ontsnap je even uit de realiteit en stress van alledag. En dat is gezond voor lichaam en geest, voor jong en oud. Ze zeggen niet voor niets: ‘An apple a day keeps the doctor away’.”

The Holiday Boys Feat. Edgar Burgos & Dolf Tevreden
In de jaren ‘80 en ‘90 was Trafassi de succesvolste Surinaamse band in Nederland. Het onverwoestbare Wasmasjien bereikte in de zomer van 1985 de vierde plaats in de Top 40. De band rondom zanger Edgar ‘Bugru’ Burgos treedt nog steeds op en is altijd goed voor een feest.

De Dutch Rhythm Steel & Show Band is een Nederlandse steelband met muzikanten van Surinaamse afkomst. In 1969 wordt de band in Zaandam opgericht door Dolf Tevreden en Bernito Riley. Ze spelen op een soort olievaten die tot percussie-instrument zijn omgebouwd, wat de band een karakteristiek geluid geeft. Begin 1977 hebben ze een hit met ‘January, February’. Voor het eerst bundelen beide artiesten hun krachten, om met muziek van The Holiday Boys opnieuw de hitlijsten te bestormen.Voor meer informatie:
Fruit Masters
T: +31 345 578 833
www.fruitmasters.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.