Nieuwe ondernemer gezocht voor Delicious Food

"Sommigen komen drie keer per dag boodschappen doen"

Tholen - "Delicious Food is inmiddels echt een begrip in de Jordaan". Aan het woord is Ineke Schrama, die de biologische eetwinkel in de Amsterdamse volkswijk in 2010 van haar ouders Ron en Nellie over heeft genomen. Ineke zoekt nu een geschikte opvolger die de winkel wil overnemen. Ze hoopt zo snel mogelijk in gesprek te kunnen gaan hierover. "De winkel draait goed. De voornaamste reden voor mijn zoektocht is het feit dat ik het runnen van deze winkel niet meer goed kan combineren met mijn privéleven."

In eerste instantie had Ineke helemaal niet de ambitie om de leiding van de winkel over te nemen van haar ouders. Totdat ze in de kerstperiode een tijdje bij moest springen. "Ik heb toen een paar weken meegeholpen en ben eigenlijk nooit meer weggegaan."

De winkel aan de Westerstraat 24 heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter. Ze omschrijft de winkel als puur, lekker en gezellig. "Het is echt een buurtwinkel met delicatessen, sommige mensen komen drie keer per dag boodschappen doen. Mede omdat de winkel geen onderdeel is van een keten heeft het een uniek eigen karakter." In de schappen van Delicious Food liggen veel producten die afkomstig zijn van kleine zelfstandige boeren en leveranciers. "Wij geven hen graag de kans om hun biologische producten aan onze klanten te presenteren."

Voor meer informatie:

Ineke Schrama
Delicious Food
Westerstraat 24
1015 MJ Amsterdam
020 320 3070 
deliciousfood@live.nl  
www.deliciousfood.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.