Sarah Hofer, Fruit Group AG

Frozen Smooth, diepgevroren puree uit puur, rijp geoogst fruit in porties

Binnenkort is het weer zover: de Anuga, één van 's werelds vooraanstaande vakbeurzen voor levensmiddelen en dranken opent van 5 tot en met 9 oktober 2019 in Keulen haar deuren. Veel nieuwe en bekende gezichten zullen aanwezig zijn om hun producten aan een internationaal publiek te presenteren.

De Zwitserse Fruit Group AG komt voor de tweede keer naar de Anuga. "We zijn vooral actief in de retail en levensmiddelenhandel. Met onze producten spreken we gezondheidsbewuste mensen aan die sociale verantwoordelijkheid en de zorgvuldige omgang met natuur belangrijk vinden", zegt Sarah Hofer, woordvoerder van het bedrijf.

"Naast ons hoofdproduct, de Hiba Purafruta reep uit 100% puur fruit (FreshPlaza schreef hier reeds eerder over), presenteren we dit jaar als nieuw product de Valvos Frozen Smooth." Frozen Smooth is diepgevroren puree uit puur, rijp geoogst fruit in porties. Het fruit komt van meer dan 2500 kleine telers in Colombia en wordt tegen vastgelegde vaste prijzen gekocht.

"De telers krijgen daarnaast technische scholing en nemen aan programma's ter bevordering van het milieubewustzijn deel. Onze partner in Colombia maakt gebruik van duurzame energie en gebruikt organisch afval als compost voor de telers. De vruchtenpuree is zeer veelzijdig toe te passen en nodigt uit om met nieuwe recepten te experimenteren. Frozen Smooth kan eenvoudig gebruikt worden voor sap & cocktails, muesli's & smoothies, ijscrème & sorbet, sauzen & dressings, desserts & taarten. Door de natuurlijkheid en puurheid van onze producten, evenals de duurzame, transparante productiewijze, passen onze producten bij de huidige trend. We doen wat we beloven. Als we zeggen 100% fruit, dan is dat ook zo", benadrukt Sarah.

Om de bezoekers aan de beursstand een klein voorproefje te bieden, worden de purees direct aan de stand vers gemixt en kunnen ze geproefd worden. "We verheugen ons op veel bekende en nieuwe gezichten en een interessante uitwisseling."

Voor meer informatie:
Fruit Group AG
Weite Gasse 26
5400 Baden, Schweiz
E-mail: info@fruit-group.net
Web: www.fruitgroupag.com
Instagram: @hibanaturalfood, @valvos_genuine_foods


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven