Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Deelnemers rennen door de champignons

Tweede editie Champignon Obstakel Run op 26 en 27 oktober

Het laatste weekend van oktober vindt de tweede editie van de Champignon Obstakel Run (COR) plaats bij Hoppies aan de Zandweg in Ammerzoden. De eerste COR was goed ontvangen en gezellig en daarom wil de organisatie flink uitpakken dit jaar. Op zaterdag 26 oktober is er de uitdaging om 6 km of de uitgebreide 14 km te trotseren. Op zondag 27 oktober is er een Familie Run van 3 km of 6 km, waarbij deelnemers samen met (klein)kind, neefje of nichtje het parcours af kunnen leggen.


Deelnemers tijdens de Champignon Obstakel Run 

Het zaterdag parcours is flink uitgebreid met obstakels en het parcours rijkt tot aan de dorpsgrens van Well. Voor de run krijgen deelnemers een sportshirt en na de run is voor hen een heerlijk bord stamppot. De Obstakel Run is geen wedstrijd, maar de uitdaging is om (met een groep) het parcours af te maken. Er is ook live muziek om de sfeer voor zowel de deelnemers als de supporters/bezoekers te verhogen.

Deze originele Obstakel Run gaat letterlijk door de champignons van Kwekerij De Hopwaag en Van den Oord Champignoncultures, met een uitbreiding richting de aardbeien van Joost van Uitert en het aardappelbedrijf van JAC van Den Oord. Dit brengt de agri-bedrijven en sporters dichter bij elkaar en geeft zo andere inzichten in deze branche.


Het parcours

Inschrijven en meer informatie zijn te vinden op www.champignonobstakelrun.nl of op Facebook/ Instagram. Voor bedrijven die hun personeel een uitdaging wil bieden of een teambuilding activiteit zoeken, is er een speciaal arrangement inclusief een aantal startbewijzen en voor de sponsor een drankje en een lekkere maaltijd.

Bron: Champignonkwekerijen de Hopwaag B.V. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven