Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samengesteld uit zoete aardappel, Vitelotte en aardappeltjes met rode schil

Quik's introduceert aardappelkleurmix

Tijdens de Gastvrij Rotterdam in Ahoy presenteerde Quik's haar verse aardappelen en koelverse aardappelproducten voor Horeca en Foodservice. Naast aardappelspecialiteiten waren ook de verse frites te proeven.

Daarnaast introduceerde Quik's een assortiment aardappelen voor speciale gelegenheden! Eén van deze nieuwe producten is de aardappelkleurmix. Deze voorgekookte aardappelblokjes zijn samengesteld uit zoete aardappel, Vitelotte en aardappeltjes met rode schil. De aardappelkleurmix is eventueel naar eigen wens te kruiden en geschikt voor bereiding in de koekenpan en oven. 

Quik’s presenteerde op Gastvrij Rotterdam ook grillers. Deze pofaardappelen worden geleverd in een aantrekkelijke, stevige verpakking. Bovendien zijn de grillers speciaal gesorteerd op gewicht. Daardoor kunnen koks alle gasten voorzien van een aardappelgerecht van exact hetzelfde gewicht. Op de beurs zijn verschillende pofaardappelgerechten tentoongesteld.

Voor meer informatie:
Wim Paans
Quik’s Verse Aardappelen 
Tel.  +31 (0)73-5992093                
Fax. +31 (0)73-5994125  
w.paans@quiks.nl           
www.quiks.nl 

 

Publicatiedatum: