Geen kip maar zuivel, zeewier en plantaardige vezels

McDonald’s introduceert Veggie Nuggets

McDonald’s biedt haar Chicken McNuggets nu tijdelijk in een vegetarische variant aan: de Veggie Nuggets. Hiermee speelt het bedrijf in op de groeiende behoefte van gasten om minder vlees te eten. De Veggie Nuggets volgen op de eerdere introducties van de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken in Nederland.


De Veggie Nuggets 

McDonald’s ziet dat steeds meer van hun gasten ervoor kiezen om een keertje geen vlees te eten en breidt daarom haar variatie in Veggie opties uit. De fastfoodgigant wil met de tijdelijke introductie van Veggie Nuggets haar gasten een nieuw alternatief bieden, met dezelfde smaak en kwaliteit als de Chicken McNuggets. De Veggie Nuggets zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels en zijn tijdelijk verkrijgbaar als portie van zes, negen en twintig Nuggets en als portie van vier in het Happy Meal.

Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communications & Insights vertelt: “We zien in de samenleving meer en meer een beweging van vlees naar vegetarische producten. De groep flexitariërs, consumenten die af en toe geen vlees eten, in Nederland groeit en daarmee ook de vraag naar vegetarische producten. Ik ben blij dat we onze gasten nu met de Veggie Nuggets kennis kunnen laten maken met een nieuwe vegetarische variant op onze menukaart.”

Vegetarisch aanbod
Naast de Veggie Nuggets introduceert McDonald’s de Veggie falafel salade en de Veggie Homestyle Mexican Salsa. Met deze introducties breidt McDonald’s het aantal Veggie opties verder uit om haar gasten een gevarieerd menu te bieden.

Bron: McDonald’s  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven