Het bedrijf schaft vier combinaties aan

Scherpenhuizen neemt Chereau combinaties in gebruik

Het Brabantse familiebedrijf Scherpenhuizen investeert in haar wagenpark en neemt daarbij vier Chereau-combinaties in gebruik. Door de isolerende eigenschappen van een Chereau laadbak kan het bedrijf het klimaat in de laadruimte beheersen en zo de lading vers op de bestemming aan laten komen.

Scherpenhuizen kiest voor de aanschaf van vier Chereau carrosseriecombinaties, opgebouwd op Scania S500 motorwagenchassis en een drie-assige Chereau aanhangwagenchassis. De combi’s zijn voorzien van Carrier onderbouwinstallaties en afgewerkt met lichtmetalen wielen, veel RVS, custom verlichting en Scherpenhuizen reclame. Scherpenhuizen heeft een eigen (gekoeld) wagenpark, een eigen transportafdeling en een aantal vaste charters. Met 40.000 m² vloeroppervlak kan het bedrijf grote hoeveelheden versproducten verpakken, vermarkten en vervoeren naar nationale, Europese en wereldwijde bestemmingen. 
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.