Fotoreportage: Opening nieuw pand SynergoTholen - Afgelopen vrijdag 27 augustus vond de feestelijke opening van het nieuwe pand van Synergo plaats. De opening werd gevierd met collega's, vrienden en familie. 

Synergo is werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en richt zich voornamelijk op de verwerking. Het bedrijf adviseert, ontwikkelt en begeleidt projecten van A tot Z in samenwerking met de klant. 


Kees Vermaire, Rien Melis en Leo Lagendijk vormen met z’n drieën de trotse directie

Klik hier voor de fotoreportage.

In 11 jaar tijd is Synergo flink gegroeid. Zeker de afgelopen twee jaar waren voor het bedrijf erg belangrijk. In de voorbijgaande twee jaar heeft Synergo drie nieuwe vestigingen geopend. In totaal zijn er vier vestingen: Goes, Breda, Zwolle en Lochristi in België (nabij Gent). 

De oprichting van Synergo in Goes lijkt voor het bedrijf al erg lang geleden. Vorig jaar werd het 10-jarig jubileum gevierd en met de opening van het nieuwe pand willen ze een nieuwe fase ingaan. De ambitie voor de komende vijf jaar is honderd procent groei. Om deze ambitie waar te maken heeft Synergo een eigen detacheringstak in het leven geroepen.


Officiële opening met het doorknippen van het lint door Wethouder van Goes Loes Meeuwisse

Commercieel directeur Leo Lagendijk verwelkomde de bezoekers en benadrukte dat een nieuw pand niet gelijk een kantoor is. "Dit is pas het geval wanneer collega’s en relaties elkaar ontmoeten in een ambiance die plezier en enthousiasme ademt. Want dan pas kom je tot prestaties. In een kantoor als het onze worden bestekken en tekeningen gemaakt, plannen gesmeed, transacties beklonken, leiding gegeven, strategieën bedacht en een organisatie draaiende gehouden."

Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie:
Synergo
Stationspark 36
4462 DZ Goes 
0113-235100
info@synergo.com  
www.synergo.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.