Medeoprichter abbGrowers Hay Janssen neemt afscheid

Op 28 september heeft Hay Janssen (CFO) zijn afscheid van abbGrowers gevierd. Zijn pensioendatum was al enige tijd gepasseerd, maar de drijfveer om nog een mooie uitdaging aan te gaan met Theo en Fred Douven en Leon en Marcel Driessen zorgde voor nog zo’n vier actieve jaren.


Het afscheid van Hay Janssen

In 2014 begon abbGrowers een eigen sorteer- en verpakkingsbedrijf voor twee blauwe bessenteeltbedrijven (Douven Blauwe bessen B.V. en Driessen Blueberries B.V.) in Melderslo. De behoefte aan meer ketenregie, -transparantie en ketenverkorting door o.a. uitsluiting van ketenpartners zonder expertise of toegevoegde waarde, heeft tot dit initiatief geleid om zelf te gaan vermarkten. Intussen is het telersnetwerk uitgebreid en zijn vele relaties gevolgd.

Hay Janssen was als CFO naast Fred Douven (CEO) de drijvende kracht bij de oprichting en het opbouwen van abbGrowers. Zijn hands on mentaliteit, financieel inzicht, visie en passie hebben het jonge bedrijf vorm gegeven, aldus abbGrowers. De resulterende groei van het bedrijf werd zichtbaar met de verhuizing van de verpakkingshal aan de Fabrieksstraat 6 naar de Handelstraat 8 in Horst dit jaar. Op de nieuwe locatie is voldoende ruimte om de productiecapaciteit minstens te vervijfvoudigen.

AbbGrowers bedankt Hay Janssen van harte voor de enorme bijdrage die hij heeft geleverd aan dit prachtige bedrijf. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.