Noviteiten op Anuga

Op Anuga zal Bösch Boden Spies voor de eerste keer in z'n geschiedenis publiek laten testen om zo bezoekers van de beurs een mening te laten geven over de toevoeging van twee mogelijk nieuwe producten aan z'n assortiment. Het bedrijf uit Hamburg presenteert ook nieuwe productvarianten van bewezen ingrediënten en innovatieve toevoegingsconcepten. 

De crowd-testing richt zich op twee nieuwe producten met speciale eigenschappen: duindoorn- en honingbessen. De Japanse honingbes is rijk aan antioxidanten en wordt verhandeld als nieuw superfood. 

De duindoornbes, ook wel 'citroen van het noorden' genoemd, bevat niet alleen vitamine C, maar ook vitamine B12, dat vooral voor vegetariërs en vegans belangrijk is. Bösch Boden Spies presenteert de twee producten in speciaal ontworpen 'toekomstige product zones' op z'n twee stands in Hall 8.1, B021 (honingbes als diepgevroren bessen en in cocktails) en in Hall 10,2, A080 (duindoornbes als gedroogde bessen, puur en met een chocoladelaag). Geïnteresseerde bezoekers worden uitgenodigd om de producten te proeven en via bepaalde vragen te beoordelen op smaak, functionele eigenschappen en op marktrelevantie. Afhankelijk van de feedback zal Bösch Boden Spies later beslissen of ze deze twee ingrediënten in hun portfolio opnemen of niet. 

Naast nieuwe toevoegingen aan het assortiment presenteert het bedrijf ook nieuwe varianten van bekende ingrediënten. De succesvolle introductie van Crunchy Cranberries van Ocean Spray vorige herfst werd opgevolgd door een nieuwe variant: Diced Crunchy Cranberries. Doordat ze goed verwerkt kunnen worden, kunnen ze toegepast worden in tal van producten, zoals chocolade repen of ijs. (Hall 10.2, A080)  

In samenwerking met z'n Braziliaanse merkpartner Niagro presenteert Bösch Boden Spies vijf nieuwe productconcepten die gebaseerd zijn op acerola of Barbadoskers. Op het Acerola Tasting Station kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor hun eigen productontwikkeling voor dranken, ijs, yoghurt en de banketbakkerssector. Arecola levert een extra portie vitamine C en antioxidanten in deze concepten. (Hall 8.1, Stand B021)

Voor meer informatie:
Natalia Willner
Bösch Boden
Tel: +49 (0)4033301600
www.BoeschBodenSpies.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.