Voor het eerst een Citroën

Citroën Jumpy is de bestelauto van het jaar 2020

Citroën Jumpy is verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is dit jaar toegekend aan de Citroën vanwege de mix van sterke eigenschappen. Zo maakte Citroën Jumpy bij de vakjury een goede indruk op het gebied van functionaliteit, comfort, rijeigenschappen, veiligheid en uitstraling.

Jumpy werd daarnaast ook het best beoordeeld op het gebied van gebruikskosten. Zo scoorde hij volgens de vakjury ten opzichte van de concurrentie “significant beter” op brandstofverbruik en de “bijzonder gunstige leasetarieven”. Uit de cijfers bleek dat de Jumpy de zuinigste bestelauto is. Bestelauto van het Jaar
Aan de verkiezing Bestelauto van het Jaar doen alle in Nederland leverbare gesloten bestelauto’s met een GVW tot 3.500 kg mee. De vakjury, die bestaat uit specialisten van onder meer leasemaatschappijen, carrosseriebedrijven (op- en ombouw) en bestelautojournalisten, beoordeelt de modellen op uiteenlopende criteria, zoals leaseprijs, brandstofkosten, comfort, uitstraling, functionaliteit en de kwaliteit van importeur en dealers.

Bron: Citroën 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven