Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt de groentenspecialist van het jaar?

Wie weet het meeste af van groenten en fruit en heeft de meeste vakkennis? Aan het einde van dit jaar organiseren Postuma AGF en ADN de verkiezing “Groentenspecialist van het jaar”. Het gaat hierbij dus niet om wie de mooiste winkel heeft, maar om wie de meeste vakkennis heeft. Er zijn twee categorieën die mee kunnen doen, ondernemers en medewerkers.

"Iedereen die een Willie Wortel account heeft, kan meedoen aan deze verkiezing. Naast de gebruikelijke wekelijkse toetsen in de app zal er in week 47 een grote toets aangeboden worden met maar liefst 30 vragen. Bij deze vragen heb je zoals gewoonlijk ook maar een beperkte bedenktijd, maar deze keer kun je de toets maar 1 keer maken. De 10 ondernemers en de 10 medewerkers die de toets het beste maken, worden uitgenodigd voor de landelijke finale te IJsselmuiden. Naast de eeuwige roem zullen er ook mooie prijzen te winnen zijn voor de winnaars en finalisten", aldus de organisatie.

Heb je nog geen Willie Wortel app?
Probeer de app nu een maand gratis!

Meld je aan vóór 1 oktober via williewortel@postuma.nl en probeer de Willie Wortel app de eerste maand gratis en geheel vrijblijvend uit.

Kijk voor meer informatie op: www.postuma.nl/williewortel 

 

Publicatiedatum: