Wie wordt de groentenspecialist van het jaar?

Wie weet het meeste af van groenten en fruit en heeft de meeste vakkennis? Aan het einde van dit jaar organiseren Postuma AGF en ADN de verkiezing “Groentenspecialist van het jaar”. Het gaat hierbij dus niet om wie de mooiste winkel heeft, maar om wie de meeste vakkennis heeft. Er zijn twee categorieën die mee kunnen doen, ondernemers en medewerkers.

"Iedereen die een Willie Wortel account heeft, kan meedoen aan deze verkiezing. Naast de gebruikelijke wekelijkse toetsen in de app zal er in week 47 een grote toets aangeboden worden met maar liefst 30 vragen. Bij deze vragen heb je zoals gewoonlijk ook maar een beperkte bedenktijd, maar deze keer kun je de toets maar 1 keer maken. De 10 ondernemers en de 10 medewerkers die de toets het beste maken, worden uitgenodigd voor de landelijke finale te IJsselmuiden. Naast de eeuwige roem zullen er ook mooie prijzen te winnen zijn voor de winnaars en finalisten", aldus de organisatie.

Heb je nog geen Willie Wortel app?
Probeer de app nu een maand gratis!

Meld je aan vóór 1 oktober via williewortel@postuma.nl en probeer de Willie Wortel app de eerste maand gratis en geheel vrijblijvend uit.

Kijk voor meer informatie op: www.postuma.nl/williewortel 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven