16.303 vakbezoekers op 7e editie van Gastvrij Rotterdam

Tholen - 16.303 vakbezoekers bezochten tijdens de afgelopen drie dagen de 7e editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Een stijging van maar liefst 14,3% ten opzichte van een jaar geleden. Met ruim 500 exposanten en door meer dan 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties werden wederom alle records gebroken deze editie.

De sfeer was super en aangegeven werd meerdere malen dat het geen massale beurs is, maar qua bezoekers kwalitatief heel goed. Op AGF-gebied was er natuurlijk alles te vinden voor elk soort horecagelegenheid. De noviteiten konden vooral gezocht worden in vlees- en visvervangers van groenten, maar ook zeewier, sappen, limecaviar, tomatenburgers, groentensnacks en friet in veel soorten en maten werden getoond en geproefd op de beurs.

Zo waren er superdunne friet of met schil voorgebakken onder het mom 'niet het werk, wel de smaak'. De turn-key projecten in kruiden gaan heel groot worden op kleine oppervlakten zoals keukens, restaurants en kleine daktuinen, maar ook bij groothandelsbedrijven zijn ze in te zetten.


Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders

Foto's: Daan Sturm, Arie Gunter en  Andrea van den Hoven

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.