Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe data Asia Fruit Logistica 2020

Asia Fruit Logistica heeft de data bekendgemaakt voor de editie van 2020. De beurs voor verse groenten en fruit in Azië vindt weer plaats in de AsiaWorld-Expo in Hong Kong op 23-25 ​​september 2020 en het Asiafruit Congress vindt een dag eerder plaats op 22 september.

De nieuwe data zijn drie weken later dan de vorige edities en zijn zo gepland om tegemoet te komen aan de benodigde ruimte voor een belangrijk evenement dat begin september door de lokale overheid in het AsiaWorld-Expo werd georganiseerd. Global Produce Events, als organisator van Asia Fruit Logistica, heeft daarom besloten om de beurs van 2020 drie weken later te houden om voldoende tijd tussen de twee evenementen te bieden.

"Asia Fruit Logistica zal zoals gewoonlijk op woensdag worden geopend en op vrijdag eindigen en het Asia Fruit Congress zal op dinsdag plaatsvinden", zegt Wilfried Wollbold, commercieel directeur van Asia Fruit Logistica.

Wollbold zei dat de verschuiving van data eenmalig is, en dat de volgende edities van Asia Fruit Logistica weer in de eerste week van september zullen plaatsvinden vanaf 2021.

"We erkennen dat de nieuwe data in 2020 voor sommige van onze bezoekers en exposanten beter zullen uitkomen en niet zo handig is voor anderen," zei hij. "Onze excuses voor het eventuele ongemak dat de verschuiving voor onze vele deelnemers van over de hele wereld veroorzaakt."

Voor meer informatie:

Susanne Tschenisch
Tel: +49 30 3038-2295
Email: tchenisch@messe-berlin.de 
www.asiafruitlogistica.com 

Publicatiedatum: