Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse champignonteler deelt 99 studiebeurzen aan kinderen van personeel uit

Monterey Mushrooms heeft bekendgemaakt dat zij voor €216.820 aan studiebeurzen voor kinderen van haar werknemers heeft uitgedeeld voor het academische jaar 2019-2020. Een deel van de in totaal 99 beurzen werd uitgekeerd aan kinderen in de VS en een deel aan kinderen in Mexico. Het bedrijf laat weten dat kinderen van fulltime medewerkers een beurs van €2.722 aan kunnen vragen voor maximaal vier jaar. 

Monterey Mushrooms begon in 1992 met het beschikbaar stellen van studiebeurzen. Sinds 2004 draagt het programma de naam Carl Victor Fields Scholarship Program naar de voormalige marketingdirecteur van het bedrijf. Sinds de start van het programma werden er al 2.217 beurzen toegekend, ter waarde van €2,7 mln. 

Shah Kazemi, voorzitter en directeur van het bedrijf: "We kweken niet alleen champignons maar ook mensen."


Foto van Monterey Mushrooms waarop een aantal van de begunstigden staat afgebeeld, een grotere versie is hier te zien.

Savannah Barnes, was één van de gelukkigen die een beurs ontving: "Deze studiebeurs maakt het mogelijk dat ik de studie kan volgen die ik wil zonder dat ik beperkt wordt in mijn keuzes door mijn financiën. 

Ana Mejia: "Deze beurs geeft mijn zelfvertrouwen een boost omdat ik mij nu geen zorgen meer hoef te maken over geld. Ik kan mij nu helemaal op mijn opleiding richten."

Oliver Ramirez reageert als volgt op het ontvangen van de beurs: "Dankzij deze beurs kan ik mijn collegegeld betalen. Ik kan nu onbezorgd aan mijn universitaire studie beginnen."

Kazemi: "De reacties en dankbetuigingen die wij krijgen van deze studenten en hun families zijn inspirerend en we kunnen niet wachten om te zien hoe deze jongeren zich zullen ontwikkelen tot de leiders van de toekomst." 

Voor meer informatie:
Lindsey Occhipinti
Monterey Mushrooms, Inc.
Ph: +1 (831) 763-5300
locchipinti@montmush.com
www.montmush.com

Publicatiedatum: