Reemoon presenteert nieuwe sorteertechnologie

Tijdens de Asia Fruit Logistica presenteerde Reemoon haar nieuwste generatie sorteeroplossingen. "Dit jaar hebben we Fruscan 4.2 gepresenteerd, de nieuwste generatie van ons optische inspectiesysteem waar de we de afgelopen jaren aan gewerkt hebben. Met dit systeem zijn we erin geslaagd om de nauwkeurigheid van de fruitsortering sterk te verbeteren op basis van externe kwaliteitsproblemen. Wereldwijd zijn er maar een paar bedrijven die deze technologie aanbieden en we zijn dan ook blij met de grote vooruitgang die we hebben weten te boeken op dit gebied," legt Hill Zhou uit. 


Jiangxi Reemoon Technology Holdings tijdens de vakbeurs Fruit Logistica in Hongkong


Jiangxi Reemoon Technology Holdings tijdens de vakbeurs Fruit Logistica in Hongkong

 

De Fruscan 4.2 Jiangxi Reemoon Technology Holdings

“Naast deze nieuwe optische sorteertechnologie presenteerde Reemoon ook het vernieuwde Infruscan-systeem, waarmee de interne kwaliteit op niet-destructieve wijze kan worden bepaald. Dankzij deze oplossing kunnen we de interne kwaliteit van het fruit (zoals het suikergehalte, zuurgraad, rot, meeldauw) meteen bepalen. Deze technologie is nog vrij nieuw. Om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, hopen we onze service verder uit te breiden, niet alleen door het bieden van de nieuwste technologieën maar ook door een goede after sales-dienstverlening."

Voor meer informatie:

Jiangxi Reemoon Technology Holdings Co., Ltd.
Email: overseas1@reemoon.com.cn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.