Fruitcorso trekt steeds meer bezoekers

Afgelopen weekend werd het 59ste Fruitcorso in Tiel gehouden. Dit jaar voor de tweede maal met een extra nachtelijke optocht in het streven om meer jongeren te trekken. Dat lukte prima volgens de organisatie tegenover De Gelderlander die uitgebreid verslag deed van de beide optochten. De wagens leverden prachtige plaatjes op. Corsoclub Varik stak erboven uit. Alle prijzen welke te winnen waren gingen naar de bouwclub.
Winnaar 2019, foto Jan Bouwhuis

 

"De organisatie is tevreden over het verloop van het evenement. De tribunes zaten zo goed als vol, mensen stonden rijen dik langs het parcours, de sfeer was geweldig; het publiek, de bouwers, de pers, de VIP’s en de vrijwilligers; iedereen heeft genoten!", aldus de organisatie. Lukassen AGF was ook bij de optocht aanwezig en deelde onderstaande bericht.

 

Corsoclub Varik was bij de tweede editie van Corso-by-Night de absolute winnaar in de categorie Grote Wagens. In de categorie Jeugdwagens ging Corsoclub Jeugd-Culemborg er met de eerste prijs vandoor. Winnaar publieksprijs Mozaïeken was de JP van den Bentstichting. "Uren, weken, maanden aan voorbereiding door honderden vrijwilligers in vele schuren in en rondom Tiel en van de organisatie Stichting 4-Stromenland, zijn hieraan voorafgegaan. Prachtige kunstwerken trokken aan het publiek voorbij op het parcours; de ene wagen viel op door het kleurgebruik, de ander door de technische hoogstandjes. Stuk voor stuk prachtige composities met verrassend gebruik van zaden, groente en fruit. Een waar spektakel waar alle vrijwilligers trots op mogen zijn", aldus het persbericht van de organisatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven