Groothandel in non-food voor verswinkels gaat online

Jan Tanja uit het Friese Kollum startte samen met zijn broer Harry de webshop Allesvoorverswinkels.nl. Een groothandel in non-food benodigdheden voor de versbranche die eigenlijk al sinds 1960 bestaat, maar nu dus ook als webshop. "Een unieke B2B-webshop in een consumentenjasje, helemaal gericht op een specifieke doelgroep. Veel B2B sites hebben een wat saaie uitstraling en dat wilden wij anders doen", aldus Jan Tanja van allesvoorverwinkels.nl. "We hebben de site zó gemaakt dat je op je eigen branche kunt zoeken en ook voor agf-winkels is er dus een aparte afdeling".

Vader (Hilbrand Tanja) is ooit begonnen met een bedrijf in slagerijbenodigdheden en hij heeft het assortiment daarna uitgebreid naar benodigdheden voor verswinkels, cafetaria's en ook horeca. Het bedrijf is later overgenomen door Harry. Jan heeft ook een webshop in zwembroeken en komt uit de sport-retail.. Jan: "Omdat ik erg geïnteresseerd ben in marketing en ik kansen zag, heb ik Harry voorgesteld om samen een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke B2B-webshop op te zetten, helemaal gericht op verswinkels. Zo ontstond het idee van Allesvoorverswinkels.nl."

Allesvoorverswinkels.nl heeft een totaal aanbod in verpakkingen als ook schoonmaakartikelen, alles voor in de toonbank en nog veel meer, belooft de website.

Voor meer informatie
Allesvoorverswinkels.nl
Jan Tanja
Regnerus Meinardystraat 12
9291EP Kollum 
T:0511-233155
info@allesvoorverswinkels.nl
www.allesvoorverswinkels.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven