Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geoffroy Gersdorff, Algemeen directeur Carrefour België

“We openen nog eens drie winkels dit jaar”

Geoffroy Gersdorff, algemeen directeur van Carrefour België, is meer dan tevreden van de opening van de eerste Carrefour 100% Bio in België in Sint-Lambrechts-Woluwe. “We openen nog eens drie winkels dit jaar”, zegt hij aan Gondola.

De opening van de eerste Carrefour Bio in juli was een evenement voor de groep. De inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel), meer bepaald de wijk Georges-Henri, konden de eerste winkel in zijn soort testen: bulkproducten, groenten en fruit van vooral lokale afkomst, een uitgekiende afdeling kazen, enzovoort (bekijk hier onze fotoreportage). De balans na twee maanden? “Ik kan geen cijfers geven, maar ik kan zeggen dat het beter gaat dan we verwacht hadden”, zegt Geoffroy Gerfsdorff. “We zullen het aanbod verder uitbreiden. Voor het eind van het jaar gaan we nog eens drie Carrefour Bio winkels openen.”

Klik hier om verder te lezen

Bron: Gondola

Publicatiedatum: