Exportseizoen Chinese pomelo's begonnen

Goede prijzen voor nieuwe Chinese pomelo's

“In Fujian is begin september het pomeloseizoen weer begonnen. Naar verwachting zal het seizoen nog tot eind december duren. Vanwege het extreme weer is de productie dit seizoen ongeveer 10% lager dan vorig seizoen maar de kwaliteit van het fruit is beter," aldus de heer Lin van het exportbedrijf Xiamen Guoguo Trading.   

Pomelopakstation

Pomelo's

“In China, 's werelds grootste pomeloteler, is de jaarlijkse productie enorm. Het overgrote deel van de oogst wordt naar het buitenland geëxporteerd. Dankzij de hoge kwaliteit van het fruit, de consistente aanvoer en redelijke prijzen heeft de Chinese pomelosector geen enkele concurrentie op de internationale markt te duchten. De concurrentie komt alleen van andere Chinese exporteurs."

Pomeloboomgaard

Verpakte pomelo's

“Onze pomelo's zijn voornamelijk uit het teeltgebied Pinghe afkomstig in de regio Fujian. We bieden vooral rode en witte rassen aan maar we leveren ook beperkte aantallen gele pomelo's. Over het algemeen worden rode pomelo's het best verkocht. In dit stadium van het seizoen worden onze producten onder ons eigen merk of de merken van onze klanten verkocht en naar Europa, het Midden-Oosten en overige markten geëxporteerd. Op de markt bestaat er een voorkeur voor middelgrote en grote maten, wat neerkomt op 7 tot 10 stuks per doos (nettogewicht 11 kilo)."

Pomelo's

Pakstation voor pomelo's

Voor meer informatie:

Contact: Mr. Lin
Company: XIAMEN GUOGUO TRADING CO.,LTD
E-mail: Goldensun110@126.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.