Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-kruidenleverancier start met lente-uien, sperziebonen, sugar snaps en peultjes

Tholen - Fresh Organic Choice, leverancier van 100% vers gesneden biologische kruiden, breidt zijn assortiment vanaf half oktober uit met biologische lente-uien, sperziebonen, sugar snaps en peultjes.

Wilco Heemskerk, eigenaar: "Toen we deze producten kregen aangeboden via onze leverancier uit Ethiopiƫ, vond ik het een mooie aanvulling. Daarnaast biedt deze leverancier de aangesloten bedrijven een eerlijke prijs voor hun producten. Door deze producten af te nemen, levert Fresh Organic Choice een bijdrage aan een betere toekomst voor de Ethiopische boeren en hun gezin."

Nieuw in het assortiment is ook de biologische Thaise basilicum. Het bijzondere aan deze basilicum is dat het, in tegenstelling tot de Europese variant, een meer anijsachtige smaak heeft.

De biologische kruidenspecialist levert deze extra producten vanaf half oktober tot ongeveer begin april. De lente-uien zijn verkrijgbaar in bosjes of los in bulk. De sperziebonen, peultjes en sugar snaps zijn verpakt en in bulk verkrijgbaar. 

Voor meer informatie:
Wilco Heemskerk
Fresh Organic Choice
T: 0174 820356
wilcoheemskerk@forc.eu
www.freshorganicchoice.nl