Marktinformatie Flandria:

"Overzichtelijke aanvoer van tomaten, prijzen zitten in de lift"

Kropsla en alternatieve slasoorten, met het zonnige weer voor de deur, aan dalende prijzen. Voldoende aanbod.

Overzichtelijke aanvoer van tomaten, prijzen zitten in de lift. Zachte nazomerse temperaturen zorgen voor meer vraag naar tomaten. Courgettes werden duurder. Bloemkolen kennen steeds wisselende prijzen, weinig aanbod. Dalende aanvoer van komkommers zorgt voor verdubbeling in prijs. Aanvoer zal komende weken nog zakken. Voldoende aantallen op de klok van alle kleuren paprika’s aan consumentvriendelijke prijzen.

Ruim aanbod witloof voor deze tijd van het jaar, aan stabiele prijzen. Wisselende aanvoer van veldsla zorgt voor zeer wisselende prijzen. Aantallen van prei groeien gestaag, prijzen normaal voor deze tijd van het jaar. Overzichtelijk aanbod van aubergines, prijzen blijven ongewijzigd. Rode kool blijft duur, witte kool is meer stabiel in prijs. Aantallen groene kool stijgen, prijzen zijn duur voor deze periode in het jaar.

 
Bron: LAVA nieuwsbrief


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.