PLUS introduceert deels nieuw assortiment snoepgroenten:

Sinds deze week gezond 'Snoep Goed' in supermarkt

Plus introduceert deze week ‘Snoep Goed’, een assortiment snoepgroenten voor bij het ontbijt, tijdens de lunch of tussendoor. Zo wil de supermarktorganisatie de consumptie van groenten door de dag heen stimuleren. De snoepgroenten worden gepresenteerd in zakjes in plaats van emmers. Hierdoor wordt jaarlijks 23.000 kilo plastic bespaard.

Met haar, deels nieuwe, assortiment snoepgroenten hoopt PLUS haar consumenten makkelijker te laten kiezen voor een gezond tussendoortje. Het assortiment bestaat uit (biologische) snoeptomaatjes, mini paprika’s, radijsjes, snackworteltjes en snackkomkommers.

Plasticreductie
De plastic emmers voor snacktomaten zijn vervangen door sta-zakken. Door de keuze voor minder en minder dik plastic wordt jaarlijks 23.000 kilo plastic bespaard. Daarnaast ziet de supermarktorganisatie nog kansen in de overstap van sta-zakken naar 100% rPET en het verduurzamen van de kilo-emmer voor snacktomaten.

Bron: PLUS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.