Mobiele XXL groentensnijmachine snijdt tot 3000 kg per uur

Tholen - Voorgesneden groenten zijn een sterke groeimarkt en de groentensnijmachines groeien mee. Voor grootgebruikers van verse groenten is er een tussenmaat groentensnijmachine op de markt die 1500 tot 3000 kg per uur aan groenten kan verwerken. Capaciteit is afhankelijk van de te snijden productsoort en de grootte. "De Anliker XXL is ideaal voor horecagelegenheden, catering, bedrijfskantines, bejaardenhuizen en ziekenhuizen", aldus Monique Kierkels van Groba Food Equipment, distributeur voor Brunner-Anliker in Nederland en België. "De machine kan gevoed worden met grote hoeveelheden voor directe verwerking. Talrijke snijvarianten en vormen zijn beschikbaar."

 

De invoermond is zo groot dat er bijvoorbeeld een klapkrat gevuld met wortelstukken of uien in passen. Binnen enkele seconden zijn deze verwerkt tot gesneden product waarbij er dan 50 verschillende variaties mogelijk zijn. De machine kreeg de naam XXL maar is qua werkhoogte optimaal, gemakkelijk te bedienen en mobiel inzetbaar. "De snijmachine heeft als alle Anliker groentensnijmachines een trekkend snijprincipe. Dat veroorzaakt zo min mogelijk schade aan het productoppervlak. Vitamines en voedingstoffen blijven daardoor beter behouden en het gesneden product blijft langer vers vergeleken met conventionele snijprincipes", besluit Monique.

Voor meer informatie
Groba Food Equipment
Monique Kierkels
Mangaanstraat 21
6031 RT Nederweert
T +31 (0)475 56 56 56
E info@anliker.nl
W www.anliker.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.