Paul Ponnet en Guy Claessens nemen Fruit Vandepoel over

Op 9 augustus hebben Bernadette en Wim Vandepoel van groothandel Vandepoel alle aandelen overgedragen aan Paul Ponnet en Guy Claessens. Zij zijn sinds 9 augustus de nieuwe eigenaren van het bedrijf. 

"De reden van de wijziging was dat we stilaan op een leeftijd gekomen waren dat we moesten gaan nadenken over de continuïteit van het bedrijf. Het leek ons dan ook erg belangrijk om onze klanten op langere termijn de zekerheid te geven dat ze kunnen blijven rekenen op de kwaliteitsproducten en service van Fruit Vandepoel. Tevens zijn we van mening dat in de groenten- en fruitsector het belangrijk is dat er een jong team aan het roer staat dat 100% meedenkt met de klanten, de producten en de evoluties in de sector", aldus Wim en Bernadette Vandepoel. 

Om die reden zijn Wim en Bernadette 18 maanden geleden opzoek gegaan en na afweging van verschillende pistes en gesprekken met een aantal geïnteresseerden hebben ze uiteindelijk gekozen voor de verkoop van het bedrijf aan Paul en Guy. "We zijn ervan overtuigd dat zij de juiste personen zijn om ons levenswerk verder te zetten en Fruit Vandepoel nog verder uit te bouwen. Paul en Guy hebben beiden jarenlange ervaring in de sector en zijn zeer enthousiast om het bedrijf met dezelfde waarden verder te zetten." 

Bernadette heeft reeds een tijdje geleden haar taken overgedragen aan haar dochter Katleen die actief blijft in het bedrijf. Wim blijf nog zolang als mogelijk aan boord om in eerste fase de overdracht goed en vlot te laten verlopen zodat het personeel en onze klanten er geen hinder van ondervinden. In een tweede fase zal Wim nog actief blijven voor ondersteuning achter de schermen bij het bedrijf. 

"Met veel plezier kijken wij terug en zijn erg tevreden dat we van onze klanten en leveranciers destijds het vertrouwen gekregen hebben en wij hen jarenlang de mooiste producten hebben mogen leveren of bij hen aankopen. Tevens kijken wij met veel tevredenheid naar de medewerkers van Fruit Vandepoel die al die jaren het beste van zichzelf gegeven hebben om onze klanten, optimaal te dienen en elke dag opnieuw de mooiste producten en primeurs te leveren. Graag willen wij u dan ook danken voor de jarenlange aangename samenwerking", aldus Wim en Bernadette. 

"Het is niet onze bedoeling om ingrijpende wijzigingen te doen qua producten of dienstverleningsniveau richting onze klanten. Het blijft een absolute focus van Fruit Vandepoel om steeds de beste kwaliteitsproducten en een topservice te blijven aanbieden van het hoogste niveau", reageren Paul Ponnet en Guy Claessens op de overname. 

"Verder nodigen we u graag uit voor een hapje en drankje op de opendeurdag van Mabru in de nacht van 20 op 21 september." 

Voor meer informatie:
Wim Vandepoel
+32 (0) 11 58 71 47

Guy Claessens/Paul Ponnet
+32(0)495 233 581

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.