Triple Group begeleidt fusie Best of Four en Van Nature

"Zonder poespas een samenwerking optuigen"

Deze week hebben de Algemene Ledenvergaderingen van afzetcoöperaties van Best of Four en Van Nature ingestemd met een fusie van hun verenigingen. Per 1 januari 2020 gaan zij verder als één vereniging. Met 265 leden en 1.029 ha glasgroenten wordt de nieuwe coöperatie de grootste afzetvereniging voor glasgroenten in Nederland en een zeer voorname speler met 2.105 ha vollegrondsgroenten en 1.682 ha fruit.

Marcel Eek van Triple Group heeft het traject vanaf de eerste gesprekken begeleid. Hij is enthousiast over het fusietraject en het behaalde resultaat. ‘De nieuwe afzetvereniging wordt nog sterker, kostenefficiënt en zal de beste prijs voor haar leden uit de markt halen. Het wordt ook een serieuzere gesprekspartner voor overheden en organisaties. Dat levert zoveel op. Als Triple Group zijn wij er trots op dat wij het fusieproces hebben mogen begeleiden. Dankzij de gedrevenheid en de tomeloze inzet van zowel directie als bestuurders zijn wij er in geslaagd om binnen 6 maanden, waarin ook een vakantieperiode viel, het fusieproces succesvol te doorlopen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst van de nieuwe coöperatie. Wij wensen alle betrokkenen veel succes!’

"De hang naar samenwerken binnen de keten is al jaren actueel. Triple Group merkt dat organisaties niet goed weten waar ze moeten beginnen, hoe ze met eventuele partners en experts in gesprek moeten gaan en wat er geregeld moet worden", aldus Marcel.

Voor meer informatie:
Marcel Eek
Triple Group
Tel: 0174-527300
m.eek@triple-group.nl
www.triple-group.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven