FD volgt 'spoor van vernieling' 'uitzendcowboy' Otto

Otto Cornelissen haalde als medeoprichter van uitzender Otto Workforce als eerste op grote schaal Polen naar Nederland. Minder bekend is dat hij al jaren tientallen schuldeisers achter zich aan heeft wegens een reeks dubieuze faillissementen via plof-bv's. Het FD onderzocht de handel en wandel van een voormalig pionier en schreef er een reconstructie over. 

Otto Cornelissen reageert onderaan het artikel zelf ook. "Als ik al die dingen had gedaan die de curator zegt, dan hoop ik dat mijn medewerkers mij zouden verlaten. Veel van hen zijn al jaren bij me. Waarom zouden ze dat dan doen? Ik ben niet de Willem Holleeder van het uitzendwezen."

Ondertussen trekt Frank van Gool, voormalig compagnon van Cornelissen die in 2000 het bekende uitzendbureau Otto met hem oprichtte, zijn handen af van zijn oude zakenpartner. Hij laat aan het FD weten hetgeen hij in faillissementsverslagen en vonnissen heeft gelezen te betreuren en al vijftien jaar van Otto Cornelissen te zijn gescheiden. "Ik ben heel trots op wat ik sindsdien heb opgebouwd en daar heeft de heer Cornelissen op geen enkele wijze een bijdrage aan geleverd."

Lees hier het hele verhaal. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven