Gecko Fruits verscheept van Zuid-Afrika en Zuid-Amerika

De bedrijven Neta en RFW hebben de krachten verenigd in Gecko Fruits en hebben zich gevestigd als nieuwkomer op de Rungis markt. Beide bedrijven waren reeds actief met het importeren van fruit op de Franse markt. Gecko Fruits concentreert zich op het importeren van fruit uit Zuid- en Centraal-Amerika en Zuid-Afrika.

“Gecko Fruits gaat zich concentreren op het verschepen van fruit en met name appelen, citrus, druiven, pruimen, mango's, ananas en bananen door middel van zeevracht,” aldus Richard Frowein van RFW. Hij geeft aan dat Frankrijk niet echt populair is bij exporteurs, maar de verkoop van fruit is goed in Frankrijk en dat deze nieuwe business zeker kans van slagen heeft. Mede omdat we door deze samenwerking besparen op logistiek gebied, is de kans van slagen groot. 

Volgens Richard Frowein is er duidelijk een synergie tussen de twee bedrijven. “Door deze samenwerking kunnen we o.a. besparen op kosten zoals vervoer, marketing, opslag en bankkosten.” De start van Gecko is op 12 november j.l. gemaakt en met 6 koelcellen en jarenlange expertise van de bedrijven zal het volgens Richard Frowein goed gaan.


Voor meer informatie:
Arnaud Fauchet or Richard Frowein
Gecko Fruits
Tel: +33 1 45 60 78 77
Tel: +33 6 40 23 50 91

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.